čtvrtek 6. prosince 2007

Zpet v Kostarice

Muziku mam rad. Muziku latinskou mam rad cim dal vic. Opravdu. Ale nemam rad, kdyz si nekdo zacne touto muzikou testovat svoji x kW aparaturu tricet metru od me postele v sest hodin rano.
Vydrzelo mu to dlouho, i pres nasi snidani. A navic jak od rana bylo hnusne, tak v osum zacalo opravdu tropicky lejt. Jen tak tak jsem stihnul dobehnout do hospody na kulech, abych to silene pocasi vylepsil jednim cuba libre. Ale moc to nepomohlo. Lilo a lilo a lilo. A kdyz v deset konecne prestalo, sedli jsme na lodni taxik do Boca a vyrazili zpet do Kostariky uplne stejnou cestou. Vetsim taxikem z Boca do Changinoly, tam uz cekal mikrobus na hranici, kratka fronta na formality, sileny byvaly zeleznicni most, hodinky o hodinu zpet a jsme zpatky "doma" v Kostarice. Cekani na bus zkrati superlevny obed a pred ctvrtou ponekud sparene (teplem :-) nas bus vysypal v Cahuite, vybrane nahradou za puvodne planovane Puerto Viejo. Tam uz ne.
Mestecko je laska na prvni pohled. Pohudka, pekne bydleni s vyhlidkou na more, ooobrovsky pokoj, po dlouhe dobe s teplou vodou a balkonem, to vse za 35 babek. A v centru mestecka maji TOCENE pivo v PULLITRECH. Oboji poprve v Kostarice, a navic po tech panamskych curankach je to oprvdu balzamek. A zitra tam bude mozna ziva muzika. taky konecne, Purto Viejo zklamalo i v tomto.
Moc se nam tu libi. Budeme tu dve noci, zitra jdeme do NP na lenochody, moc sympaticka zviratka.

Ne, opravdu nebudou obrazky... Tady pro zmenu nemaji USB.

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Ahoj Milosi, moc pekne poctenicko, dostal jsem se sem jenom dvakrat, ale i tak pekna cesta se spoustou zazitku. Normalne komentare nepisi, ale Cuba Libre v 8 rano v osklivem tropickem desti zni desne lakave :))) .. stastny navrat Dan